Transport Linking System

thumb klaebu posten 20160323

Den 15.03. presenterte Trygve Mork i Trygve Mork Consulting vårt samarbeidsprosjekt Transport Linking System, vi utviklet for Forset Grus på næringskonferansen i Klæbu.

Prosjektet kommer de neste ukene til avslutning og systemet skal kunne skreddersys ti andre aktører på markedet.

Transport Linking System består av tre hovedkomponenter.

 

 

Backoffice
for å opprette oppdrag, styring av personal og fartøy, kontroll av oppdrag, kvitteringer og terminalpasseringer og forberedelse til fakturering.
App for sjåfører
til oppdragsoversikt, kvittering av transport, opprettelse av egne oppdrag, timeregistrering, tidstyring av transport og oppdrag, kundeoppslag og redigering av kvitteringer.
Kundeoppslag
Kundene kan via webgrensesnitt overvåke transport og material levert av transportøren. Kunden får en oversikt både på prosjektene sine og biler som har levert varer til eller transportert masse fra prosjektstedene.

Sjåfører benytter en hybrid app på Android-nettbrett, basert på AngularJS, Ionic og Cordova, for henting av oppdrag, kvittering av transport eller opprettelse av egne oppdrag i samme systemet. Sjåførene har tilgang til kundeoppslag, kan redigere kvitteringer, hente terminalpasseringer fra vektsystemer og registrere timeforbruk.

Trygve Mork Consulting leder prsojektet og er ansvarlig for backoffice systemet, mens born2vision har ansvaret for serveradministrasjon, hybrid-appen og backend-systemet.

Vil du vite mer om TLS? Ta kontakt med meg eller med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakt

born2vision

Wolfgang Born
Mobil: 998 70 443

Ulstadvegen 3
7640 Klæbu

Epost: post@born2vision.no

OrgNr: 912 473 007